top of page

SUCCESSEN BOEKEN

2023. Het zijn onzekere tijden. De coronaperikelen lopen gelukkig steeds meer op zijn eind maar het zijn nu vooral de Russen die ons bezighouden. Verder lopen de energiekosten op, de inflatie is hoog, het vertrouwen in de politiek is laag en grote groepen mensen staan er financieel slecht voor. De druk blijft dus verder oplopen.

In marketingland zijn het al langer turbulente tijden. Ook dit jaar staan ons weer vele veranderingen te wachten. Door de grote toename van online-aankopen en digitalisering is het aantal klantcontacten enorm toegenomen. Veel bedrijven zetten tools als chatbots of selfservice niet op de juiste manier in. In die gevallen gaan klanten alsnog bellen en raken contactcentra overbelast, zeker ook vanwege de schaarste op de arbeidsmarkt. Het zal duidelijk zijn, als bedrijven de online-groei gestructureerd willen doormaken, met zowel positieve korte- als lange termijn resultaten, is de inzet van technologie en mensen cruciaal. 

Snel en wendbaar ondernemen blijft cruciaal. Dat is het doel van agile marketing en het werkterrein waar A Fact zich op begeeft. Werken aan succes.

U kunt ons inschakelen als sparring partner maar ook voor korte termijn acties waarbij tevens uw merk onderhouden en gerespecteerd blijft. Offline, online en via social media. En voor het leiding geven aan veranderprocessen binnen uw organisatie. Zoals bij:

-  het opstellen van een effectief marketing- of marketingcommunicatieplan, 

-  het beoordelen van uw huidige marketingplan en/of marketing-communicatiebeleid,

-  het bouwen aan uw new business beleid, waaronder het aansturen van het proces van digitale transformatie,

-  het introduceren van nieuwe producten,

-  het creëren van een scherpe positionering,

-  het adviseren over of implementeren van een social media beleid of
 

-  het tijdelijk aansturen van afdelingen marketing, marketingcommunicatie en sales.

Als u kennis wilt maken met ons neem dan contact op met Harry Stamps. Dat kan op 06 - 22 374 152.

bottom of page