SUCCESSEN BOEKEN

2021. Dat wordt weer een jaar! Vele bedrijven en instellingen staan voor een zware opgave. De corona perikelen hebben voor consequenties gezorgd die we nu in de plannen zullen moeten gaan betrekken. Grote uitdagingen. Bedrijven binnen de levensmiddelenbranche, woninginrichting en bouw, die profijt hebben gehad van de situatie zullen moeten bepalen hoe de omzet- en winstgroei vastgehouden kan worden. Zij komen vanuit een luxepositie en kunnen concurrentie verwachten. Maar vooral bedrijven die in een nadelige positie terecht gekomen zijn, staan voor een nog grotere uitdaging. Hoe gaan we weer groeien? Hoe halen we klanten terug die naar online inkopen zijn omgeschakeld? Hoe passen we consequenties daarin toe van de anderhalve meter economie? Complete herpositioneringen zijn ook te verwachten, bijvoorbeeld in de reisbranche en in de horeca. Ook op het gebied van interne communicatie zullen er aanpassingen nodig zijn. Thuiswerken maakt de band met bedrijf en collega’s losser. Hoe ondervangen we dit?

Snel en wendbaar ondernemen is cruciaal. Zeker nu in coronatijd. Dat is het doel van agile marketing en het werkterrein waar A Fact zich op begeeft. Werken aan succes.

U kunt ons inschakelen als sparring partner maar ook voor korte termijn acties waarbij tevens uw merk onderhouden en gerespecteerd blijft. Offline, online en via social media. En voor het leiding geven aan veranderprocessen binnen uw organisatie. Zoals bij:

-  het opstellen van een effectief marketing- of marketingcommunicatieplan, 

-  het beoordelen van uw huidige marketingplan en/of marketing-communicatiebeleid,

-  het bouwen aan uw new business beleid, waaronder het aansturen van het proces van digitale transformatie,

-  het introduceren van nieuwe producten,

-  het creëren van een scherpe positionering,

-  het adviseren over of implementeren van een social media beleid of
 

-  het tijdelijk aansturen van afdelingen marketing, marketingcommunicatie en sales.

Als u kennis wilt maken met ons neem dan contact op met Harry Stamps. Dat kan op 06 - 22 374 152.