RESULTAATGERICHT

A Fact staat onder leiding van Harry Stamps.

Wie is hij?

Na zijn studie is Harry terecht gekomen in de Direct Marketing dienstverlening. Daarna de overstap gemaakt naar de bureauwereld en gewerkt bij diverse Top 10 bureaus.

In 1998 medeoprichter van actiemarketing en merkactivatiebureau A Fact Effectieve Communicatie in Amsterdam. Daar was hij verantwoordelijk voor strategie, new business en klantcontacten. In de 18 jaar dat het bureau heeft bestaan is het onder zijn leiding tot twee keer toe uitgeroepen tot Beste Actiemarketingbureau van Nederland. In die periode heeft hij een zeer brede ervaring opgebouwd in verschillende markten. Vooral op het gebied van lead generation en customer loyalty programma's. 

Eind 2016 heeft hij het bureau omgevormd naar een marketingbureau en organisatorisch volledig aangepast naar deze tijd. Harry is nu ook beschikbaar als interim marketeer en kan daardoor beter ingeschakeld worden op de werkvloer bij opdrachtgevers.

Als merkbouwer en aanjager van vernieuwing coacht hij graag teamleden om de plannen uit te voeren en naar succes te leiden. De focus ligt op online en social media. Daarbij stuurt hij niet aan vanuit de techniek maar vooral vanuit het merk en de mensen achter het merk.

Het team

Afgestemd op de vraag kan er een team van professionals worden samengesteld. Specialisten op alle terreinen: van Snapchat tot radio; van Facebook tot internal branding etcetera. En wilt u zelf ook onderdeel uitmaken van het team? Dat kan uiteraard. Co-creatie juichen wij toe.

Interesse in een kennismaking? Neem dan contact met Harry op 06 - 22 374 152.

A Fact Marketing     |     Johan Huizingalaan 763A     |     Amsterdam

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Flickr - Grey Circle