top of page
Harry Stamps voor business development

RESULTAATGERICHT

A Fact staat onder leiding van Harry Stamps.

Wie is hij?

Al op jonge leeftijd is Harry bij het Van der Valk-concern terecht gekomen, net zoals zovelen anderen voor een studiebaantje. Echter, hij groeide daar door tot manager en bedrijfsleider bij Hotel Akersloot. Dat terwijl hij ook studeerde.

Na zijn studie heeft hij toch de overstap gemaakt naar de bureauwereld en gewerkt bij diverse Top 10 bureaus.

In 1998 medeoprichter van actiemarketing en merkactivatiebureau A Fact Effectieve Communicatie in Amsterdam. Daar was hij verantwoordelijk voor strategie, new business en klantcontacten. In de 18 jaar dat het bureau heeft bestaan is het onder zijn leiding tot twee keer toe uitgeroepen tot Beste Actiemarketingbureau van Nederland. Ook werd hij genomineerd voor 'entrepreneur of the year'. In die periode heeft hij een zeer brede ervaring opgebouwd in verschillende markten. Vooral op het gebied van lead generation en customer loyalty programma's. 

Eind 2016 heeft hij het bureau omgevormd naar een bureau voor business development en organisatorisch volledig aangepast naar deze tijd. Harry is nu ook beschikbaar als interim manager en kan daardoor beter ingeschakeld worden op de werkvloer bij opdrachtgevers.

Als merkbouwer en aanjager van vernieuwing coacht hij graag teamleden om de plannen uit te voeren en naar succes te leiden. De focus ligt op het onderscheidend vermogen, met speciale aandacht voor online performance en social media. Daarbij stuurt hij niet alleen aan vanuit de techniek maar vooral vanuit het merk en de mensen achter het merk.

Zijn kennis en ervaring brengt Harry ook al vele jaren over op young professionals bij onder andere het marketing opleidingsinstituut SRM en ook als examinator voor online marketing diploma's met internationale accreditatie bij NIMA.

Het team

Afgestemd op de vraag kan er een team van professionals worden samengesteld. Specialisten op meerdere terreinen: van marktonderzoek, radio, Tik Tok of e-commerce tot en met internal branding, social media en effectmeting. En wilt u zelf ook onderdeel uitmaken van het team? Dat kan uiteraard. Co-creatie juichen wij toe.

Interesse in een kennismaking? Neem dan contact met

Harry op: 06 - 22 374 152.

bottom of page